• Un săpun natural conține doar ingrediente 100 % naturale. Sapunul realizat prin metoda la rece, prin absența încălzirii permite utilizarea de uleiuri vegetale și uleiuri esențiale fără a le altera proprietățile. Acestea hrănesc pielea cu nutrienții de care are nevoie.
• Siguranta utilizarii sapunului handmade. In sapun nu se gasesc chimicale care sa raneasca pielea sau care sa provoace alergii.
• Săpunul din comerț conține de obicei triclosan, împreuna cu numeroase alte substanțe chimice dăunătoare inclusiv parabeni, petrochimicale și Sodium Laureth Sulfate (SLES). Spune „Nu” chimicalelor.
• Toată glicerina rezultată la saponificare este conservată, ea produce un efect hidratant incomparabil. Glicerina este un umectant. Aceasta este un emolient prețios care înmoaie și menține echilibrul hidrolipidic prin atragerea umidității asupra pielii. Nu este adăugată la o rețetă de săpun artizanal, aceasta rezultă natural în urmă procesului de fabricare al săpunului. Așadar, toată glicerina naturală rămâne intactă, împreună cu toate beneficiile sale hrănitoare pentru piele.
• Sapunul Domnica utilizeaza doar grasimi vegetale. Este animal – friendly. Dacă iubești animalele, atunci poți să-ți iei o piatră de pe inimă. Pentru că este realizat din ingrediente naturale vegetale, săpunul handmade nu are nevoie să fie testat pe animale pentru a vedea dacă dă reacții alergice, nici nu are in compozitia sa grasimi provenite de la animale.
• Parfumul natural al unui sapun natural handmade este unic, mult mai puternic. Nimic nu se compară cu parfumul natural al unui săpun natural handmade. Oricine a folosit uleiurile esențiale pentru aromaterapie, poate să confirme efectele sale calmante.
• Prețul unui săpun natural handmade este mai mare, dar iti ofera garantia unui produs de calitate.