Săpunurile Domnica sunt săpunuri artizanale realizate în România prin metoda tradițională „la rece”, manufacturate și ambalate manual, 100% pure și naturale.

Atelierul de săpun natural Domnica

SC DOMNICA AGROFERM PFG SRL deține un atelier meșteșugăresc de producție săpun natural realizat prin metoda tradiţională la rece care păstrează proprietăţile active ale plantelor, uleiurilor vegetale, uleiurilor esenţiale folosite, este manufacturat şi ambalat manual şi este 100% pur şi natural. Toate produsele noastre sunt notificate. 

Fabricăm manual săpun natural solid, 10 rețete diferite, săpun 100% pur și natural. Săpunurile conțin uleiuri vegetale și sunt făcute prin metoda la rece, adică uleiurile și unturile sunt doar încălzite pentru a se putea topi, și nu fierte, astfel încât păstrează în compoziție toate ingredientele hidratante, glicerina și uleiurile esențiale, care ajută pielea din interior, toate proprietățile benefice. În produsul final, în urma procesului de saponificare și după perioada de uscare de câteva săptămâni, obținem un săpun extrem de blând și eficient care conține glicerină. Aceasta are abilitatea de a atrage umiditatea din atmosferă în piele, hidratând-o și împiedicând uscarea ei.

Ingredientele utilizate sunt unturi şi uleiuri presate la rece, nerafinate și rafinate, atent selecţionate pentru a păstra intacte principiile active. Sinergia uleiurilor esenţiale combinate în proporţii echilibrate pentru a emana un parfum suav, delicat şi catifelat. Săpunurile Domnica sunt proaspete, tonice, produse manual din ingrediente naturale, netestate pe animale, tolerate excelent de piele.

Acestea au la bază surse vegetale valoroase, precum:

 • uleiurile și unturile vegetale saponificate de bază folosite sunt: ulei de măsline virgin și extravirgin, ulei de cocos, ulei de palmier, ulei de sâmburi de struguri, ulei de rapiță, ulei de ricin, unt de shea, unt de cacao, ulei de orez, ulei de migdale dulci, vitamina E.
 • acestea sunt îmbogățite, în funcție de rețetă, cu: argilă, uleiuri esențiale, ulei de gălbenele, ulei de avocado, ulei de argan, ulei de macadamia, ulei de germeni de grâu, ulei de cânepă.
 • de asemenea rețetele sunt îmbogațite cu uleiuri esențiale naturale: de lavandă, de rozmarin, de bergamotă, patchouli, mentă, tea tree, portocale, lemn de trandafir, lemongrass, cuișoare, scorțișoară.
 • Alte ingrediente: argilă, sare, lapte de capră, cafea, scorțișoară, suc proaspăt de castraveți, suc proaspăt de morcov, infuzie de mușețel, infuzie de gălbenele.

Scopul este simplu: să valorificam puterea și simplitatea naturii pentru a vă curăța, calma, vindeca și proteja pielea și părul!

Credem că natura ne furnizează tot ce avem nevoie pentru a formula săpunuri,  de înaltă calitate, frumoase și eficiente.

Formulele noastre unice se bazează pe uleiuri și unturi hidratante, plante medicinale vindecătoare și uleiuri esențiale pure. Alegem fiecare ingredient având în vedere un singur rezultat final …. cea mai BUNĂ îngrijire naturală  pentru TINE!

Formulele pe care le creăm sunt unice: rețetele noastre sunt concepute în interior folosind cunoștințe din cercetare și ingrediente din natură. Folosim ingrediente – ierburi și flori, legume și fructe, uleiuri și unturi durabile și uleiuri esențiale pure pentru a crea produse care să vă hrănească pielea și să fie amabile cu planeta noastră.

Calitate: Amestecăm manual toate produsele noastre în loturi mici pentru a asigura prospețimea, consistența și perfecțiunea. Gândiți-vă la aceasta ca la o nutriție pură pentru pielea și părul dvs.!

Tot natural: Este vorba despre ingrediente! Produsele noastre conțin întotdeauna și vor conține întotdeauna doar ingrediente naturale. Nu există nimic artificial, nimic sintetic, ci doar ingrediente naturale sănătoase în care poți avea încredere.

Ele nu conțin substanțe chimice de tipul conservanților sau cele utilizate pentru a conferi culoare, parfum și longevitate. Toate produsele sunt pure și naturale 100%, fără substanțe chimice nocive, fără aditivi chimici, fără coloranţi artificiali, arome și parfumanți artificiali, sintetice, fără conservanţi, fără parabeni, fără agenţi chimici de spumare, fără detergenţi chimici, fără derivate petrochimice, fără derivați petrolieri, fără surfactanţi, fără alcool, fără SLS sau alte substanțe nenaturale.

Datorită ingredientelor sale 100% pure și naturale, săpunul este lipsit de efecte nocive. Săpunul curăță în profunzime epiderma de impurități și sebum. În plus, pe lângă o curățare minuțioasă, acesta oferă și o îngrijire delicată, dar eficientă pielii.  Sinergia unturilor, uleiurilor naturale, uleiurilor esențiale și a celorlalte ingrediente acţionează într-un mod complex asupra pielii, conferindu-i hidratare, reglarea secreţiei de sebuum, tonus, netezire şi catifelare.

Toate sapunurile noastre sunt certificate (notificate).

Motive să folosești sapunul natural Domnica:

 1. Un săpun natural ce conține doar ingrediente 100 % naturale. Săpunul realizat prin metoda la rece, prin absența încălzirii permite utilizarea de uleiuri vegetale și uleiuri esențiale fără a le altera proprietățile. Acestea hrănesc pielea cu nutrienții de care are nevoie.
 2. Siguranța utilizării săpunului handmade. În săpun nu se găsesc chimicale care să rănească pielea sau care sa provoace alergii.
 3. Săpunul din comerț conține de obicei triclosan, împreună cu numeroase alte substanțe chimice dăunătoare inclusiv parabeni, petrochimicale și Sodium Laureth Sulfate (SLES). Spune „Nu” chimicalelor.
 4. Toată glicerina rezultată la saponificare este conservată, ea produce un efect hidratant incomparabil. Glicerina este un umectant. Aceasta este un emolient prețios care înmoaie și menține echilibrul hidrolipidic prin atragerea umidității asupra pielii. Nu este adăugată la o rețetă de săpun artizanal, aceasta rezultă natural în urmă procesului de fabricare al săpunului. Așadar, toată glicerina naturală rămâne intactă, împreună cu toate beneficiile sale hrănitoare pentru piele.
 5. Sapunul Domnica utilizează doar grasimi vegetale. Pentru că este realizat din ingrediente naturale vegetale, săpunul handmade nu are nevoie să fie testat pe animale pentru a vedea dacă dă reacții alergice.
 6. Parfumul natural al unui săpun natural handmade este unic, mult mai puternic. Nimic nu se compară cu parfumul natural al unui săpun natural handmade. Oricine a folosit uleiurile esențiale pentru aromaterapie, poate să confirme efectele sale calmante.
 7. Prețul unui săpun natural handmade este mai mare, dar îți oferă garanția unui produs de calitate.

Săpunurile DOMNICA