Comenzile sunt livrate de la depozitul nostru din localitate Izvoru Dulce, nr. 279, comuna Merei, judetul Buzau şi ajung la destinaţie într-un interval de aproximativ 3 zile lucrătoare de la înregistrarea comenzii.
Toate comenzile înregistrate în sistemul nostru înainte de ora 12:00 sunt expediate in aceeasi zi şi ajung la destinaţie în următoarele 2 zile lucrătoare. Comenzile înregistrate după ora 12:00 ajung la destinaţie în interval de 4 zile lucrătoare. Timpul de livrare poate varia în funcție de volumul de comenzi înregistrate.
La finalizarea comenzii, pe site-ul nostru aveţi posibilitatea să alegeţi ziua în care preferaţi să se facă livrarea. Puteţi să alegeţi o dată dintr-un interval de până la 7 zile lucrătoare de la data la care a fost înregistrată comanda, cu mențiunea că această opțiune poate fi dezactivată în anumite perioade.

Termenul de livrare este de 1 – 2 zile din momentul in care ati receptionat emailul in care se specifica predarea coletului catre curier. Acesti termeni pot fi insa depsiti in anumite cazuri precum sarbatorile legale sau perioadele de promotii (Black Friday, Craciun, etc.)

Toate comenzile plasate de Luni – Vineri in intervalul orar 09:00 – 12:00 sunt expediate in aceeasi zi, cu exceptia sarbatorilor legale si a perioadelor de promotie de tip Black Friday. Comenzile lansate dupa ora 14:00, in zilele de sambata si duminica sau in zilele libere prin lege vor fi operate si expediate in urmatoarea zi lucratoare.

Costuri şi metode de transport
Produsele sunt livrate prin Sameday Curier.

Pentru comenzile de până la 200 RON, transportul pe teritoriul României costă 25 RON, indiferent de modalitatea de plată aleasă. (Tarifele includ TVA.)

Comenzile care depăşesc 200 RON beneficiază de transport gratuit (pe teritoriul României).

Datorită faptului că livrarea se face printr-un agent terţ, nu putem garanta calitatea serviciului. Însă, pentru orice problemă privind procesul de livrare, nu ezitaţi să ne contactaţi.

 Vă informăm că, din motive logistice și legale, nu putem garanta livrarea comenzilor la adrese din afara României.

Pentru orice alte informatii suplimentare ne puteti contacta la nr de telefon 0774072468 si pe email: contact@domnica.ro.