Folosirea acestui site implica acceptarea termenilor si conditiilor de mai jos. Recomandam citirea cu atentie a acestora. DOMNICA AGROFERM PFG SRL isi asuma dreptul de a modifica aceste prevederi fara o alta notificare. Cea mai recenta versiune poate fi accesata in aceasta pagina.

Accesul/vizitarea acestui website de catre dumneavoastra se supune Termenilor si conditiilor de ultilizare, si implica acceptul explicit al dumneavoastra cu privire la acestea si reprezinta intelegerea dintre parti.

Relatia dintre parti este guvernata de urmatoarele acte normative:
OG nr. 21/1992 privind protectia consumatorilor
OUG nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor incheiate cu profesionistii
Legea nr. 363/2007 privind combaterea practicilor incorecte ale comerciantilor in relatia cu consumatorii si armonizarea reglementarilor cu legislatia europeana privind protectia consumatorilor
Legea 365/2002 privind comertul electronic

DOMNICA AGROFERM PFG SRL garanteaza utilizatorului acces limitat, in interes personal (efectuarea de comenzi online, informare), pe site-ul www.domnica.ro si nu ii confera dreptul de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul, de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau fara acordul prealabil scris al acesteia.

Intregul continut al site-ului www.domnica.ro – imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica web, email-uri, scripturi, programe si alte date – este proprietatea DOMNICA AGROFERM PFG SRL si a furnizorilor sai si este aparat de Legea pentru protectia drepturilor de autor (legea nr. 8/1996) si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul SC DOMNICA AGROFERM PFG SRL a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legislatiei in vigoare.

Domeniul domnica.ro este detinut de catre DOMNICA AGROFERM PFG SRL Utilizarea acestei marci, a domeniului sau a numelor de comercializare, siglelor si emblemelor, in forma directa sau „ascunsa” (de tipul, dar nu limitat la, meta taguri sau alte tehnici de indexare, cautare web) fara permisiunea prealabila scrisa este interzisa si se pedepseste conform legii.

Produsele prezentate pe www.domnica.ro sunt produse si comercializare de DOMNICA AGROFERM PFG SRL Preturile produselor pot fi schimbate oricand. Verificati pretul final de vanzare inainte de a achizitiona un produs.

Metode de Plata

Puteti cumpara produsele de pe site-ul www.domnica.ro folosind urmatoarele instrumente de plata:
Ramburs (cash) la livrarea coletului
Contravaloarea produselor si a serviciilor comandate pot fi achitate curierului chiar la livrarea acestora la adresa specificata de dumneavoastra.

Transfer bancar
Plata se poate face si prin virament bancar pe baza facturii proforme, livrarea produselor urmand a se face dupa intrarea sumei (contravaloarea totala a facturii) in contul nostru.
Datele necesare pentru efectuarea platii prin transfer bancar sunt:
SC DOMNICA AGROFERM PFG SRL;
Adresa: localitate Izvoru Dulce, nr. 279, comuna Merei, judetul Buzau;
Codul unic de înregistrare: 37589836
Număr Registrul Comerţului: J10/599/17.05.2017;
Cont: RO21BTRLRONCRT0396790001;
Deschis la Banca Transilvania, Sucursala Buzau

Prin Card bancar
Pentru platile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si Mastercard/Maestro) este folosit sistemul 3D Secure elaborat de serviciul de procesare plati. Acest sistem asigura tranzactiilor online acelasi nivel de securitate ca si cele realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant. 3D Secure asigura in primul rand ca nici o informatie legata de cardul tau nu este transferata sau stocata, la nici un moment de timp, pe serverele procesatorului de plati, aceste date fiind direct introduse in sistemele Visa si MasterCard. In plus, 3D Secure este un sistem de autentificare a identitatii posesorilor de carduri in mediu electronic. Procesul de autentificare a posesorului cardului se face pe baza codului de securitate cunoscut numai de posesor si se desfasoara numai pe serverele Visa sau MasterCard, dupa caz. Sistemul 3D Secure permite efectuarea de cumparaturi on-line cu orice card emis sub licenta Visa sau MasterCard, inclusiv cele de debit si cele electronice Maestro si Visa Electron. Sunt acceptate si cardurile virtuale emise de aceste organizatii.

Garantia Produselor

Produsele comercializate pe acest site sunt in perfecta concordanta cu normele si cerintele europene aplicabile la aceasta data inclusiv pe teritoriul Romaniei. De asemenea, produsele resprecta legea nr.508/2002 pentru completarea legii 178/2000 privind produsele cosmetice.

Garantam in procent de 100% originalitatea produselor si provenienta acestora exclusiv pe cai legale.
Domnica.ro
 nu comercializeaza produse replica, comercializeaza doar produsele fabricate in atelierul propriu.

1. Produsele au o durata de valabilitate de 24 luni de la data productiei, dar nu mai mult de 12 luni de la deschidere, conform certificatului eliberat de producator.
Data de valabilitate de la deschidere este indicata pe fiecare produs in parte prin simbolul specific.
2. Toate produsele comercializate au certificat de valabilitate.

VALABILITATEA SI PREZENTAREA PRODUSELOR COSMETICE  

Multi clienti sunt interesati de calcularea termenului de valabilitate al produselor, mai ales ca pe unele produse nu se intalneste specificat un interval de valabilitate a produsului.  Acest lucru este perfect legal si se incadreaza in reglementarile legii 178/2000 privind produsele cosmetice armonizata cu prevederile directivelor Comisiei Europene, care precizeaza la articolul 8 lit e) faptul ca:  Termenul de valabilitate, marcat prin sintagma „A se consuma de preferinta inainte de”, urmata de data sau de detalii privind locul unde este inscriptionata data pe ambalaj. Aceasta informatie se completeaza printr-o indicare a conditiilor care trebuie satisfacute pentru a garanta valabilitatea declarata.
Indicarea termenului de valabilitate nu este obligatorie pentru produsele cosmetice cu o valabilitate minima de cel putin 30 de luni. Asemenea produse sunt insotite de indicarea duratei de utilizare de la deschidere care nu prezinta niciun pericol pentru consumator. Semnul distinct pentru durata de utilizare de la deschidere este prevazut in anexa 2 a legii mentionate si este prezentat sub forma cunoscutelor desene:

Cand cumparati un produs din aceasta categorie, la o analiza a acestuia, veti observa o cutie cu un capac deschis care are trecut in mijlocul ei semnul : 3M, 6M, 12M, 18M, 24M, 36M. Acest desen se traduce astfel: Termenul de valabilitate se calculeaza din momentul deschiderii produsului si este de – conform desenelor – 12 luni / 36 luni.

Totusi, daca din anumite motive aceasta cutie NU este prezenta pe produs acest lucru nu inseamna ca produsele nu au termen de valabilitate sau sunt expirate. Produsele se livreaza in ambalajul lor original care poate fi:
1. – simplu in tipla, atunci cand produsul nu se afla in cutie, majoritatea produselor venind in cutii de carton sau tiple cu un numar mai mare de bucati inclus in ambalaj, sau pe standuri  (respectivele cutiute de carton compartimentate cu 2, 3 respectiv 4 casute);
2. – in cutie, atunci cand produsul este ambalat in cutie, singur;
3. – cartonat, atunci cand este amblat pe un suport de carton, sigilat cu o feresatra transparenta din material plastic.

Temenenul pentru sapun este de 24 de luni, dar nu mai mult de 12 luni de la deschidere.

Aceste termene de valabilitate sunt in stransa legatura cu modul de utilizare si conditiile de depozitare a produsului. Orice produs cosmetic, depozitat in locuri racoroase, ferite de umezeala, fara expunere la soare, isi va mentine proprietatile si caracteristicile sale pe toata durata sa de folosire.

ATUNCI CAND SESIZATI PRIN ORICE MODALITATE (MIROS, GUST, VAZ) CA UNA DIN PROPRIETATILE PRODUSULUI S-A MODIFICAT ARUNCATI ACEL PRODUS PENTRU CA VA POATE DAUNA SANATATII.

Pentru informatii suplimentare ne puteti contacta la nr de telefon 0774072468 sau pe email la contact@domnica.ro